ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ Όνομα χρήστη:  Κωδικός: 
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? ΝέοςXρήστης

Λεπτομέρειες για promitheies.gr:

Οι Διαγωνισμοί Δημοσίου - Προμήθειες είναι ένας σημαντικός οικονομικός παράγοντας και μια ευκαιρία για να εισέλθουν νέοι πελάτες. Οι προσκλήσεις των προμηθειών  γίνονται δημόσια μέσω από ένα μεγάλο αριθμό εφημερίδων και διαδικτυακών ιστοσελίδων. Συνεπώς το ψάξιμο για προμήθειες είναι επίπονο  και χρονοβόρο. Εμείς βρίσκουμε και συλλέγουμε διαγωνισμούς δημοσίου για τους πελάτες μας και παραδίδουμε ακριβώς αυτές τις επαγγελματικές ευκαιρίες που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας. Με όλα αυτά γλιτώνετε χρόνο και χρήμα. 

Πλεονέκτημα #1 - Κάλυψη μεγάλου εύρους βάσης δεδομένων για προμήθειες από την Γερμανία καθώς και σημαντικές παραγγελίες από τις υπόλοιπες χώρες της  Ε.Ε:
Λαμβάνουμε διαγωνισμούς δημοσίου ερευνώντας έντυπες και ηλεκτρονικές πηγές από την Γερμανία καθώς και από την Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή είναι η εύκολη πρόσβαση σε περισσότερες από 100.000 προσκλήσεις προμηθειών - εύκολα και γρήγορα. 

Πλεονέκτημα #2 - Προσωποποιημένο προφίλ έρευνας - Ανταποκρινόμενο στις ατομικές σας ανάγκες:
Θέλετε να βρείτε διαγωνισμούς δημοσίου σχετικές με την επιχείρηση και την περιοχή σας από 100.000 και πλέον δημοσιεύσεις; Χωρίς καμμία δυσκολία σε καμμία περίπτωση με τη χρήση του προσωποποιημένου προφίλ έρευνας, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί ειδικά για την επιχείρησή σας. Οι ομάδα των ειδικών μας σας παρέχει το στήσιμο του λεπτομερούς προφίλ σας.

Πλεονέκτημα # 3 - Δυνατότητα λήψης συμβαλλόμενων ευκαιριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθημερινά:
Μη χάνετε χρόνο κάνωντας online έρευνα - το σύστημα ατομικού προφίλ πραγματοποιεί όλη την απαιτούμενη δουλειά. Οι διαγωνισμοί δημοσίου που ταιριάζουν με τα στοιχεία του προφίλ σας θα σας αποσταλλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας καθώς εμείς σας βρίσκουμε ευκαιρίες συμβολαίων και σας τις παραδίδουμε απευθείας στον υπολογιστή σας.

Πλεονέκτημα # 4 - Δείτε με μια ματιά εάν η προμήθεια είνα σχετική με την επιχείρηση σας:
  Το Email που σας στέλνουμε είναι επαρκές για να αποφασίσετε εάν η διακήρυξη παρουσιάζει ενδιαφέρον.  Σημαντικές επεξηγήσεις, πληροφορίες σχετικές με την περιοχή και ημερομηνία λήξης θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε περαιτέρω για το αν θα διαβάσετε το πλήρες κείμενο της δημοσίευσης.

Πλεονέκτημα #5 - Δωρεάν υποστήριξη από την ομάδα των ειδικών μας:
Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε:  Ώρες γραφείου - Δευ-Παρ 9:00 - 17:00 τηλεφωνήστε στο +30 2310766383 ή στείλτε  Email στο office@promitheies.gr .