Πολιτική Απορρήτου

H παρούσα ανακοίνωση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σας ενημερώνει - με βάση τους κανονισμούς του «Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων» (ΓΚΠΔ) - για το τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε, γιατί και σε ποια νομική βάση. Παρέχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο των δεδομένων.

Σχετικά με εμάς / ελεγκτής δεδομένων
Τέντερ Σέρβις Ε.Π.Ε. 
Δ.Τ. Προμήθειες Ε.Π.Ε.
Αγ. Δημητρίου 27, 2ος όροφος, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη 
T.K. 56224
+30 2310766383

E-mail επικοινωνίας για τις ερωτήσεις και τα αιτήματα που σχετίζονται με την προστασία των δεδομένων: privacy@promitheies.gr

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται από εμάς
Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που παρέχονται από εσάς κατά την εγγραφή, καθώς επίσης την (εταιρική) Διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (διεύθυνση ΙΡ) κατά τη διάρκεια της επιβεβαίωσης εγγραφής (διπλό opt-in) και κατά την σύνδεσή σας στη σελίδα μας όταν ανοίξετε έγγραφα διαγωνισμών. Σε περίπτωση που μας δώσετε πρόσθετα στοιχεία αργότερα κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής μας σχέσης, π.χ. έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, επεξεργαζόμαστε επίσης και αυτές τις πληροφορίες.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Για ποιους λόγους συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα
Ο τύπος της υπηρεσίας μας είναι από Επιχείρηση προς Επιχείρηση (b2b) δηλαδή απευθυνόμαστε σε εταιρίες για την παροχή υπηρεσιών. Μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία μας στο μέγιστο και με την αναμενόμενη ποιότητα, μόνο όταν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας - τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - για να συζητήσουμε τα είδη εγγράφων διαγωνισμών / αναφορών που σας ενδιαφέρουν. 

Οι διευθύνσεις ΙΡ συλλέγονται μόνο για τεχνικούς και νομικούς σκοπούς.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
  • Συμβατική ανάγκη: μπορούμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία μας μόνο όταν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
     
  • Νομική Υποχρέωση: συλλέγουμε τη διεύθυνση IP από την επιβεβαίωση εγγραφής για να είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει συμφωνήσει με τους δικούς μας όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Έννομο συμφέρον 
  • Προστασία του επιχειρηματικού μας μοντέλου: μπορούμε να σας προσφέρουμε μια δωρεάν δοκιμή μόνο όταν είμαστε σίγουροι πως το ίδιο πρόσωπο ή εταιρία δεν θα εγγραφεί ξανά και ξανά για να δει δοκιμαστικά και δωρεάν την υπηρεσία μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα και μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου.

    Κατά τη διάρκεια και λίγο μετά τη δοκιμαστική περίοδο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε εάν και πώς η εταιρία σας επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας στο μέλλον.
     
  • Συμμόρφωση με τους όρους / θεμιτή χρήση: οι πληροφορίες των διαγωνισμών που παρέχουμε προορίζονται για χρήση από τους πελάτες μας για την υποβολή προσφορών στον τομέα δραστηριότητάς τους. Η λήψη περαιτέρω στοιχείων συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων του διαγωνισμού, με σκοπό την μεταπώλησή τους, δεν επιτρέπεται. Τα τεχνικά εργαλεία (π.χ. ρομπότ ιστοτόπων) που μπορούν να συλλέξουν δεδομένα απαγορεύονται διότι μπορεί να βλάψουν τις επιδόσεις της πλατφόρμας μας.
Εθελοντική συναίνεση
Δίνοντας μας την εθελοντική συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές σχετικά με τις υπηρεσίες μας, θα μας επιτρέπετε να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να σας καλέσουμε αν έχουμε νέες υπηρεσίες ή ιδέες χρήσης που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμες για την εταιρία σας κατά την υποβολή προσφορών. Μπορεί επίσης να σας στείλουμε διαφημιστικές προσφορές για τις υπηρεσίες μας. Δεν θα σας στείλουμε μηνύματα που δεν σχετίζονται με τους δημόσιους διαγωνισμούς.

Μπορείτε πάντα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας είτε με το να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να απενεργοποιήσετε το πλαίσιο ελέγχου για τη συναίνεση, είτε στέλνοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο privacy@promitheies.gr ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής που έχει τοποθετηθεί στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την συγκατάθεση που μας έχετε δώσει.

Παρακαλώ σημειώστε: αυτό δεν ισχύει για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πληροφορίες και έγγραφα δημοσίων διαγωνισμών που σας αποστέλλουμε, ως μέρος της συμβατικής υποχρέωσής μας. Αν θέλετε να σταματήσετε την δωρεάν δοκιμή σας, ή θέλετε να ακυρώσετε την πληρωμένη συνδρομή σας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο office@promitheies.gr.

Αποδέκτες δεδομένων / μεταφορά σε τρίτες χώρες
Δεν πουλάμε και δεν ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με επεξεργαστές δεδομένων που εργάζονται για λογαριασμό μας, δηλαδή εκπληρώνουν τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τις δικές μας δραστηριότητες (στους τομείς της λογιστικής, των υπηρεσιών μάρκετινγκ, και τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας). Με όλους αυτούς έχουμε συμβατική σχέση και εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να κρατήσουμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα.

Δεν μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτες χώρες. Για την πολιτική απορρήτου μας που σχετίζεται με το Google Analytics, μπορείτε να βρείτε παρακάτω ένα επιπλέον κεφάλαιο.

Google Analytics / Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα "cookies", αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας τα οποία επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης που κάνετε σε ιστότοπους. Οι πληροφορίες που παράγονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου μεταδίδονται συνήθως σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Ωστόσο, λόγω της ενεργοποίησης της ανωνυμίας IP σε αυτόν τον ιστότοπο, η διεύθυνση IP σας θα αποκοπεί από την Google εκ των προτέρων σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα συμβαλλόμενα κράτη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση IP θα σταλεί σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και θα καταλήξει εκεί. Εκ μέρους του διαχειριστή της ιστοσελίδας η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση της ιστοσελίδας, για να συντάξει εκθέσεις σχετικά με τη δραστηριότητα στην ιστοσελίδα και για να παρέχει άλλες υπηρεσίες σχετιζόμενες με την δραστηριότητα και την χρήση του ίντερνετ στον διαχειριστή της ιστοσελίδας. Η διεύθυνση IP που παρέχεται από το Google Analytics ως μέρος του Google Analytics δεν θα συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα της Google. Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies από μια αντίστοιχη ρύθμιση του λογισμικού του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, σημειώστε ότι αν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Επίσης, μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή των δεδομένων από την Google που παράγονται από τα cookies, τα οποία σχετίζονται με τη χρήση του ισοτόπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Απενεργοποιήστε το Google Analytics:
Πρόσθετο (add-on) αποκλεισμού από το πρόγραμμα περιήγησης για τα Google Analytics:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/eula.html?hl=en
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en 

(Οι οδηγοί παρέχονται στα αγγλικά μιας και δεν υπάρχει υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας).

Χρησιμοποιούμε την λειτουργία ανώνυμης IP για το Google Analytics, το οποίο σημαίνει ότι η Google δεν θα λάβει την πλήρη διεύθυνση IP σας, καθιστώντας αδύνατη την αναγνώρισή σας ή την αναγνώριση των λεπτομερειών του γεωγραφικού σας προσδιορισμού. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιούμε επαναληπτικό μάρκετινγκ, έτσι δεν θα λαμβάνετε διαφημίσεις από εμάς με βάση το ιστορικό της περιήγησής σας.

Τα δικαιώματά σας
Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς:
  • Δικαίωμα ενημέρωσης / Διαφάνεια: Είναι το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιος επεξεργάζεται τα δεδομένα σας, ποια είναι αυτά και για ποιον λόγο.
     
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
     
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία, κ.ο.κ.
     
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας, έχετε αντιρρήσεις ως προς την αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
     
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
     
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγεται το δημόσιο συμφέρον.
     
  • Δικαίωμα στην ανθρώπινη παρέμβαση: Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις όταν μια απόφαση που σας αφορά βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και η απόφαση αυτή παράγει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει σημαντικά.
Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην ακόλουθη ελέγχουσα αρχή:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα,
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr


Για περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@promitheies.gr ή στο +30 2310766383.

Έκδοση 24 Μαΐου 2018

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα.