Χρησιμοποιείτε μη συμβατό browser
Feedback


Αναφορές και Αναλύσεις Δημοσίων Διαγωνισμών

Περισσότερη Γνώση. Εξυπνότερες Αποφάσεις.


Η υπηρεσία των Αναφορών και Αναλύσεων δημοσίων διαγωνισμών σας βοηθά να κατανοήσετε και να εντοπίσετε τους διαγωνισμούς στους οποίους έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, την τιμολογιακή πολιτική των ανταγωνιστών σας και τους διαγωνισμούς που πρόκειται να δημοσιευθούν στους επερχόμενους μήνες.
 

Τιμές αναδόχων (Competitor & Price Report)
Κατανοήστε καλύτερα ποιοι διαγωνισμοί σας προσφέρουν τις υψηλότερες πιθανότητες να κερδίσετε, ποιες στρατηγικές τιμολόγησης ακολουθούν οι ανταγωνιστές σας ή ποιοι διαγωνισμοί θα δημοσιευτούν μελλοντικά!          

 • Κατανοήστε την τιμολογιακή πολιτική των ανταγωνιστών σας.   
 • Αξιολογήστε εάν θα στείλετε προσφορά σε έναν συγκεκριμένο διαγωνισμό.          
 • Καταλάβετε με ποια τιμολογιακή πολιτική μπορείτε να γίνετε ανταγωνιστικός.
 • Ξεχωρίστε τις αναθέτουσες αρχές που ταιριάζουν στην τιμολογιακή πολιτική σας.


Παρακολούθηση της αγοράς (Market Report)
Γνωρίζετε πόσοι διαγωνισμοί δημοσιεύονται στον κλάδο σας ανά έτος; Ποιος είναι ο όγκος και η τάση της αγοράς; Ποιοι κυριαρχούν σε αυτή την αγορά; Η συγκεκριμένη Αναφορά απαντάει σε αυτές τις ερωτήσεις και σας βοηθά να:

 • Κατανοήσετε τις δυνατότητες πωλήσεων σας στον δημόσιο τομέα.
 • Σχεδιάσετε την στρατηγική σας για να αυξήσετε το μερίδιο σας στην αγορά.
 • Υποστηρίξετε το τμήμα πωλήσεών σας με επαφές από τους σημαντικότερους αγοραστές, τις ποσότητες που αγοράζουν συνήθως κ.λπ.
 • Λάβετε καλύτερες αποφάσεις για την είσοδό σας σε μια νέα αγορά.


Περιοδικοί Διαγωνισμοί (Upcoming Tenders) 
Ανακαλύψτε τα μοτίβα των δημοσίων διαγωνισμών που δημοσιεύονται από τις αναθέτουσες αρχές ώστε να γνωρίζετε ποιοι διαγωνισμοί ενδέχεται να δημοσιευθούν στο προσεχές μέλλον με βάση το ιστορικό της κάθε αναθέτουσας αρχής. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

 • Την συγκεντρωτική και αναλυτική πληροφορία των διαγωνισμών.
 • Την τάση των αναθετουσών αρχών στην δημοσίευση συγκεκριμένων διαγωνισμών.
 • Την διάρκεια των συμβάσεων για τους περιοδικούς διαγωνισμούς.
 • Την χρονική περίοδο που αναμένεται ο επόμενος δημόσιος διαγωνισμός.


Εξατομικευμένες Αναφορές (Report on Demand) 
Έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν χρησιμοποιώντας τα δεδομένα των διαγωνισμών; Ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο για την δημιουργία στατιστικών τον οποίο θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε πιο παραγωγικά; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας.

Χάρη στο μεγάλο όγκο δεδομένων που διαχειριζόμαστε, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε Αναφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρίας σας με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προσφορών σας. 
 


 

 

Εάν σας ενδιαφέρει να λάβετε ένα δωρεάν εξατομικευμένο δείγμα ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία των Αναφορών και Αναλύσεων, παρακαλούμε να αφήσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Με την υποβολή της φόρμας, συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου για να διευκρινίσουμε τις ανάγκες σας, στέλνοντάς σας τις απαιτούμενες πληροφορίες και την προσφορά μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.