Χρησιμοποιείτε μη συμβατό browser
Feedback

Δημόσιοι διαγωνισμοί προμηθειών, υπηρεσιών και έργων στον κλάδο σας

Ιδιαίτερη αύξηση παρατηρήθηκε στις προκηρύξεις των περισσοτέρων κλάδων για το 2017 σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Όλοι οι δημόσιοι διαγωνισμοί προμηθειών και υπηρεσιών συγκεντρώνονται από περισσότερες από 1000 πηγές καθημερινά με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη βάση δημοσίων διαγωνισμών στην Ελλάδα.

Δημιουργώντας ατομικά προφίλ αναζήτησης λαμβάνετε καθημερινά απευθείας στο e-mail σας μόνο εκείνους τους διαγωνισμούς που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Οι προσωπικοί διαχειριστές λογαριασμών και το εξειδικευμένο τμήμα καταχώρησης βρίσκεται στη διάθεσή σας για να διαμορφώσει το προφίλ σας ανάλογα με τις ανάγκες σας χωρίς περιττές προκηρύξεις διαγωνισμών.

Μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα αναζήτησης μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους εκείνους τους διαγωνισμούς που σας ενδιαφέρουν:
  • Χρησιμοποιώντας / Αποκλείοντας λέξεις-κλειδιά και κωδικούς προϊόντων (CPV).
  • Χρησιμοποιώντας ευέλικτα φίλτρα αναζήτησης βάσει περιοχής, τύπο εγγράφου, όνομα αναθέτουσας αρχής, τύπο διαγωνισμού, καταληκτική ημερομηνία, προϋπολογισμό.
  • Βρίσκοντας αναδόχους προηγούμενων διαγωνισμών και εγκρίσεις διαγωνισμών που πρόκειται να δημοσιευθούν.
Το 2017 υπήρξε αύξηση 16.83% στις προκηρύξεις δημοσίων διαγωνισμών που δημοσιεύσαμε συγκριτικά με τον προηγούμενο χρόνο. Ακολουθεί αναλυτικό γράφημα για την πορεία των προφίλ αναζήτησης στο Promitheies.gr των τελευταίων τριών ετών:
 

Στατιστικό γράφημα με βάση τα προφίλ αναζήτησης

Στατιστικά διαγωνισμών 2018

Αύξηση στις προκηρύξεις υπήρχε στην πλειοψηφία των κλάδων και ιδιαίτερα στα προφίλ αναζήτησης που σχετίζονται με τα ηλεκτρομηχανολογικά, ιατρικά, κατασκευαστικά, οικοδομικά, μεταφορές. Ακολουθεί αναλυτικό γράφημα με βάση τις περιφέρειες της Ελλάδας:
 

Στατιστικό γράφημα με βάση την περιφέρεια

Statistics 2018 περιφέρεια

Περίπου το 30% των δημοσίων διαγωνισμών που αναρτήσαμε το 2017 αφορούσαν την περιφέρεια της Αττικής και περίπου το 18% την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Εγγραφείτε προσθέτοντας το e-mail σας παρακάτω και ενημερωθείτε για όλα τα δημόσια έργα σε εξέλιξη και τις νέες προκηρύξεις διαγωνισμών έργων, υπηρεσιών και προμήθεια υλικών.Η Τέντερ Σέρβις Ε.Π.Ε. (Promitheies.gr) ανήκει στον όμιλο Tender Service Group με έδρα την Αυστρία και δραστηριοποιείται σε 15 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Αποκλειστικό αντικείμενο της είναι η παροχή πληροφοριών δημοσίων διαγωνισμών στο οποίο έχει αυξανόμενη εξειδίκευση από το 2002. Καθημερινά ελέγχονται περισσότερες από 40.000 πηγές σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί η μεγαλύτερη βάση δημοσίων διαγωνισμών.