Χρησιμοποιείτε μη συμβατό browser
Feedback

Σχετικά με εμάς

Η αποστολή μας:
Να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων διαγωνισμών με την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Η φιλοδοξία μας στην Τέντερ Σέρβις Ε.Π.Ε. είναι να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε διαγωνισμούς. Ενώ εσείς προσφέρετε ανταγωνιστικά προϊόντα ή υπηρεσίες, εμείς βρίσκουμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για σας. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην πώληση.

Η συνταγή μας για την επιτυχία σας:
Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων + ατομικά  προφίλ αναζήτησης + υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών = Μπορείτε να πάρετε τις προκηρύξεις που θέλετε.

 

Η ιστορία μας 

Το promitheies.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2008 ως μέλος του πολύ επιτυχημένου Ομίλου Tender Service. Από τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη και χάρη στην επαγγελματική ομάδα μας, παρέχουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η "Tender Service Group" ξεκίνησε το 2004 με την ευκαιρία της διεύρυνσης της ΕΕ με τη δημιουργία γραφείων στην Σλοβακία και την Τσεχία. Ωστόσο, η ιστορία μας χρονολογείται από το 2001, όταν η εταιρία μας σχημάτισε κοινοπραξία με την επίσημη εφημερίδα του Κράτους στην Αυστρία. Από τότε, έχουμε ως στόχο να διευκολύνουμε την πρόσβαση στις δημόσιες συμβάσεις σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως του τομέα τους.

Η TSG προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ισπανία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ουγγαρία, την Κροατία, τη Σερβία, την Τσεχία, την Ελβετία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Από το 2016, προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες μας στη Λατινική Αμερική μέσω της Κολομβιανής εταιρίας μας, με κάποιες ακόμα τοπικές υπηρεσίες να έχουν δρομολογηθεί για το άμεσο μέλλον.

Η άριστη συνεργασία μέσα στην ομάδα μας και το γεγονός ότι έχουμε πάνω από 17 χρόνια στην αγορά, μας δίνει μεγάλη εμπειρία στην παροχή των πληροφοριών για τις προμήθειες και μας επιτρέπει να προσφέρουμε πραγματικά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Με περισσότερους από 100 εργαζομένους, εξυπηρετούμε δέκα χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε χρόνο και συγκεντρώνουμε περισσότερες από 4 εκατομμύρια κοινοποιήσεις διαγωνισμών ετησίως. Χάρη στην επέκταση του ομίλου, οι πελάτες μας επωφελούνται από την τεράστια εμπειρία και τα έγγραφα διαγωνισμών από όλη την Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα έχουν μια προσωπική υπηρεσία στις χώρες τους.

Chart-GR

Γιατί να διαλέξετε εμάς;

Δεδομένου ότι το Διαδίκτυο επιτρέπει μια πολύ ευρύτερη και ταχύτερη διάδοση των πληροφοριών, το Promitheies.gr βοηθά την επιχείρησή σας να εξοικονομήσει χρόνο, συγκεντρώνοντας όλη αυτή την πληροφορία αποστέλλοντας σε ένα εξατομικευμένο e-mail μόνο τα έγγραφα δημοσίων διαγωνισμών που είναι πολύτιμα για την επιχείρησή σας.

 

 Η μεγαλύτερη βάση Δημοσίων διαγωνισμών

Το κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας μας είναι η καθημερινή παρακολούθηση των πάνω από 1280 πηγών πληροφοριών για τις δημόσιες και ιδιωτικές συμβάσεις, καθιστώντας την TSG τη μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις δημόσιες συμβάσεις στην Ευρώπη.

 • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους μέσω κεντρικής πρόσβασης σε περισσότερες από 40.000 πηγές σε όλη την Ευρώπη.
 • Είμαστε πάντα ενήμεροι ελέγχοντας καθημερινά όλες τις πηγές.
 • Διαθέσιμοι διαγωνισμοί σχεδόν όλων των κλάδων.
 

 Εξατομικευμένα προφίλ αναζήτησης που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις προσωπικές σας ανάγκες

Προσωποποιημένα προφίλ αναζήτησης αντί μιας δύσχρηστης περιήγησης σε κατηγορίες – έτσι μπορείτε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα από τη βάση δεδομένων μας:

 • Ευέλικτες ρυθμίσεις αναζήτησης: με λέξεις-κλειδιά, κωδικούς προϊόντων (CPV-κωδικοί), συνδυασμό πολλαπλών επιπέδων ή αποκλεισμό λέξεων-κλειδιών και ευέλικτων, εύκολων στη χρήση φίλτρων αναζήτησης, - η εξελιγμένη τεχνολογία αναζήτησης διαγωνισμών μας υποστηρίζει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη αναζήτηση διαγωνισμών.
 • Βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων από τους εξειδικευμένους διαχειριστές λογαριασμών: πείτε μας τι χρειάζεστε και εμείς θα δημιουργήσουμε ένα προσωποποιημένο προφίλ αναζήτησης για εσάς.
 

 Η καλύτερη υποστήριξη από την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Μόνο με τη στενή επαφή με τους πελάτες μας μπορούμε να κατανοήσουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε ακριβώς τις πληροφορίες διαγωνισμών που σας ταιριάζουν.

 • Προσωπικός διαχειριστής λογαριασμού: Ο διαχειριστής του λογαριασμού σας, σας βοηθά με τη δημιουργία προφίλ αναζήτησής και με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αναζήτησή διαγωνισμών, σχετικά έγγραφα του διαγωνισμού κλπ.
 • Μακροχρόνια εμπειρία: Η ομάδα μας έχει εργαστεί στους δημόσιους διαγωνισμούς για πολλά χρόνια. Θα επωφεληθείτε από το εύρος των εμπειριών μας: ως πλειοδότης, σύμβουλος καθώς επίσης και στην έρευνα.
 • Διαφοροποιημένη γνώση της αγοράς μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες από σχεδόν κάθε επιχειρηματικό τομέα.
   

 Δημιουργία Αναφορών και Αναλύσεων για δημόσιους διαγωνισμούς

Η πληροφόρηση που σας παρέχουμε με την υπηρεσία των Αναφορών και Αναλύσεων μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα ποιοι διαγωνισμοί σας προσφέρουν τις υψηλότερες πιθανότητες να τους κερδίσετε, ποιες στρατηγικές τιμολόγησης ακολουθούν οι ανταγωνιστές σας ή ποιοι διαγωνισμοί θα δημοσιευτούν τους επόμενους μήνες.

 • Γνωρίστε την τιμολογιακή πολιτική των ανταγωνιστών σας.
 • Κατανοήστε την αγορά: Μέγεθος, παράγοντες, μερίδιο αγοράς.
 • Αναγνωρίστε τις περισσότερο υποσχόμενες ευκαιρίες για την εταιρία σας.
 • Εξοικονομήστε χρόνο λαμβάνοντας Αναφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρίας σας.
   

Γρήγορα και απλά!

 
Βάση Διαγωνισμών Προσωπικός Διαχειριστής Λογαριασμού Email Ανάπτυξη
Καθημερινή παρακολούθηση περισσότερων από 40.000 πηγών διαγωνισμών και συμβάσεων. Σας αναθέτουμε ένα προσωπικό διαχειριστή λογαριασμού ο οποίος θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Σας στέλνουμε καθημερινά ένα email μόνο με τα έγγραφα διαγωνισμών που είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, ενώ η επιχείρησή σας μεγαλώνει.
 
 


Ακόμα δεν έχετε πειστεί;

Διαβάστε τι λένε οι πελάτες μας:

Η κα Ελένη Ράπτη της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. λέει:
"Διαρκής παρακολούθηση με στοχευμένο και αξιόπιστο σύστημα αναφορών. Ευγενική και άμεση υποστήριξη."

Περισσότερες αναφορές εδώ.

Ζητήστε την ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο και επωφεληθείτε από την πλήρη, χωρίς περιορισμούς υπηρεσία μας.